PROMO


Davines predstavlja novu kolorističku metodu i alate kojima frizer postaje umjetnik te stvara novu geometriju s neočekivanim efektima, pretvarajući tako kosu u platno.

Danas, više nego ikad, boja predstavlja način izražavanja vlastite osobnosti, i to ne samo u modi, već i kad je riječ o frizuri. Nakon što su stvorili Flamboyage tehniku ​​s Flamboyage folijama u kolekciji “Mother of Pearls”, Davines i Angelo Seminara ponovno su na prvoj liniji kako bi odgovorili zahtjevima najkreativnijih profesionalaca i podržali frizere koji žele držati korak s trendovima i novim idejama dodane vrijednosti.


Grafički uzorci koji se pretvaraju u novu uslugu u boji

Imprinting je kreativna je tehnika za koloriste koji žele personalizirati klijentov izgled vizualnim efektom pri čemu se posebno ističe kontrast boja. Suprotno tome, tu je i mogućnost održavanja kose elegantnom i profinjenom privremenim bojama za sofisticiraniji izgled.

Imprinting je brza, jednostavna i prepoznatljiva profesionalna usluga koja otvara nove kreativne horizonte i dopušta boji da u potpunosti postigne jedinstvene i visoko umjetničke rezultate, što klijentu nudi veliku dodanu vrijednost. Imprinting je kreativan, ali sofisticiran prijedlog za žene koje žele suvremeni izgled i koje nisu sramežljive u eksperimentiranju, kao ni isticanju iz mase.

Imprinter je alat potreban za stvaranje grafičkih uzoraka koje je nemoguće replicirati rukom. Jednostavnim potezima brzo se stvaraju trajni uzorci koji klijentima pružaju mogućnost jedinstvenog iskustva u salonu nakon čega mogu uživati ​​u svom jedinstvenom izgledu.

Imprinting je novi projekt rođen iz velikog iskustva kreativnog genija Angela Seminare, umjetničkog direktora Davinesa i nagrađivanog frizera, zajedno sa znanstvenim i tehničkim iskustvom i znanjem Davinesa. Angelo Seminara, tvorac ove inovativne metode, oduvijek je bio pažljiv promatrač: on je jedan i jedini “Imprinter” (opa. otisak). Njegova namjera je proslaviti žensku figuru ne kompromitirajući ljepotu, već pojačavajući prirodan i elegantan izgled. Voli izazove i oblikuje svoje kreacije snagom mašte, što je njegov vodič u oblikovanju kose kao najdragocjenijih tkanina. Njegova umjetnost daje život sofisticiranim i elegantnim kreacijama, čija snaga izazova prelazi granice današnjih trendova.

Imprinting je kreativan, ali sofisticiran prijedlog za žene koje žele suvremeni izgled i koje nisu sramežljive u eksperimentiranju, kao ni isticanju iz mase.

IMPRINTING usluga nudi se u Davinesovim salonima kroz dvije mogućnosti

Djelomična primjena na sekcijama kose koje su posebno odabrane za postizanje konačnog željenog učinka. Ta je mogućnost idealna za one koji žele odabrati kada i kako će otkriti grafički dizajn unutar kose i zadiviti kroz povremene geste koje ih otkrivaju ili kroz vješto oblikovane punđe.

Druga mogućnost je potpuna aplikacija za cijelu glavu, a ona je idealna za žene koje žele izazvati elegancijom i biti drugačije kroz iznimno kreativan umjetnički izgled s visokim estetskim učinkom.


Angelo Seminara neprestano hrani svoj kreativni genij kroz svoj glavni izvor inspiracije: prirodu, pa stoga ne čudi da je i u ovom slučaju tako. Znanost nam govori da geometrijski oblici u prirodi nisu slučajni, a svemirom dominiraju opetovani grafički uzorci. Svaki od njih odražava precizan poredak u dizajnu skladne ravnoteže. Primjerice, spirala oblikuje galaksije, oblake uragana i školjke na plaži. U životinjskom kraljevstvu grafičke su linije postavljene u spontanim konfiguracijama, ali ipak unaprijed određenim iz evolucijskih razloga, odnosno mogućnosti prilagodbe određenom staništu. U biljnom kraljevstvu često se ponavljaju simetrični obrasci. I baš kako priroda izaziva estetsku predodređenost svakog stvorenja, tako IMPRINTER utiskuje kromatsku geometriju, a njezin čuvar je stilist.

Rezultat je revolucionarna usluga bojenja, bez presedana na tržištu, koja odaje počast svojim imenom prirodi koja ga je inspirirala. Imprinter je proces spontanog učenja kojeg svaka majka prenosi na novorođenče kroz evolucijski instinkt. Uzorci su obilježeni koncentričnim krugovima i neprekidnim, nepravilnim valovima vode, ili oponašanjem krzna životinje ili ponavljanjem simetričnih linija poput perja nekih ptica ili krila leptira. Čvorovi i prsteni iscrtavaju debla i govore nam o prošlim sezonama: svijetlo drvo raste u proljeće, dok se tamniji tonovi stvaraju u jesen.

Imprinting metoda predstavit će se i na ovogodišnjem Hairstyle Newsu! Francesco Ferri, Davinesov međunarodni voditelj edukacija, predstavit će najnoviju kolekciju koju je kreirao njihov umjetnički direktor Angelo Seminara. Wild kolekcija predstavlja spoj iskonske snage koju posjeduje svaka žena te vremena u kojem ona živi i djeluje. To je žena koja osluškuje svoju intuiciju, ali je istovremeno snažna te dominira svijetom prilagođavajući ga sebi.

Osigurajte svoje mjesto na Davinesovem seminaru na Velikoj pozornici Festivala i u subotu, 6.4.2019. izbliza provjerite kako izgleda njihova najnovija kolekcija s potpisom inovativnog Angela Seminara!

Za detaljni pregled Stručnih seminara i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK