HAIRSTYLE NEWS FESTIVAL
Već 15 godina frizerska destinacija gdje frizeri mogu biti svoji među svojima!

Fotografije: Luka Smuk; Sanjin Kaštelan


Hairstyle News Festival je senzacionalno i dostojno svjetske frizerske scene proslavio svoj 15. rođendan predstavljajući 24 inovativne kolekcije na više od 200 modela i modernih frizerskih stilova koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije.


Čak 23 seminara na 4 festivalske pozornice!

Hairstyle News Festival ove je godine proslavio važno dostignuće – već 15 godina jedan je od najvažnijih sudionika frizerskog tržišta u Hrvatskoj i regiji. “Osobno sam prezadovoljan uspjehom Hairstyle Newsa. To je za mene i moj tim velik profesionalni i naravno osobni uspjeh, a u prvom se redu trebamo zahvaliti frizerima koji vole to što radimo. Zbog njih Festival iz godine u godinu raste. Velika hvala i našemu generalnom pokrovitelju Schwarzkopf Professionalu i našim pokroviteljima Keune, Subrina Professional i Paul Mitchell. Njihovo povjerenje u Festival i entuzijazam s kojim prate najnovije globalne trendove u frizerskoj industriji čine druženje s frizerima posebno ugodnim. Hvala i svim ostalim timovima i brendovima koji su dio naše misije da frizerima svake godine nudimo jedno predivno iskustvo u Zagrebu, koje im puni kreativne baterije za njihov svakodnevni rad kroz cijelu godinu. Kako klijenti dolaze frizerima u salone, tako i mi želimo da se frizeri na Festivalu prepuste vještim rukama naših edukatora, guštaju s kolegama u najnovijim kolekcijama i novitetima te uživaju maštati bez briga“, rekao je prilikom 15. godišnjice Festivala Denis Vidović, organizator i direktor Hairstyle News Festivala.

A tko je sve nastupio na čak 4 festivalske pozornice 15. izdanja Festivala? Schwarzkopf Professional, Subrina Professional, Keune, MIČ Styling/Paul Michell, Salon Premium & Toni Plančić, Indola Professional, Kanso, Mandala, MI Hair Academy, Polyboy Barbershop, Montibello, ZGAT Academy i Fringe svojim su nastupima na velikoj pozornici oduševili više od 1000 posjetitelja. Uz detaljan prikaz najnovijih tehnika i trendova, hrvatski i regionalni frizeri mogli su se izbliza upoznati u okviru čak 8 look&learn seminara renomiranih akademija Schwarzkopf Professional, MIČ Styling/Paul Michell, Stevo Hair Academy, Idea Academy, Polyboy Barbershop u suradnji s Keune i Cadiveu Professional. Uza sve to, organizatori su se pobrinuli i za sve obožavatelje muških frizura – na posebnoj barbershop edukaciji svoje su najnovije kolekcije i tajne zanata predstavili Marko Šimunović, Krešimir Španić, Matija Ptić, Siniša Šunjić, Sandra Zajec i Marko Stanzl.

Hairstyle News Festival posjetilo je više od 1800 posjetitelja, među kojima su mnogi od njih redoviti gosti koji već dugi niz godina cijene ključne vrijednosti Festivala: kolegijalnost, zajedništvo, edukaciju i inspiraciju. Hvala svim posjetiteljima na fantastičnoj atmosferi.

Dragi frizeri, vidimo se na 16. izdanju Hairstyle News Festivala!

Hairstyle News nastavlja slaviti sve ono što frizerstvo čini jednim od najdivnijih zanata i to već na 16. izdanju Festivala! Pridružite nam se i sljedeće godine u Plaza Event Centru u Zagrebu! Čeka vas vikend za pamčenje i ne zaboravite: ljubav je u kosi! Dijelite ju s nama, budimo ujedinjeni u stvaranju ljepote!

16. Hairstyle News Festival, 6.-7.4.2019. – Plaza Event Centar, Zagreb

Tijekom narednih mjeseci informacije o održavanju 16. izdanja festivala Hairstyle News možete pratiti na našoj Facebook stranici te na internetskom portalu hairstyle-news.hr. Informirat ćemo vas o seminarima, izlagačima, predavačima i posebnim događanjima na idućem festivalu, a krajem 2. mjeseca 2019. godine na vaše adrese poslat ćemo i najavni katalog s točnim programom svih festivalskih događanja. Vidimo se u Zagrebu!