HAIRSTYLE NEWS FESTIVAL
Na sajmu s više od 130 profesionalnih frizerskih brendova, frizeri iskoristili kupovinu za prve proljetne make-overe

Fotografije: Sanjin Kaštelan; Petar Santini


Za odličnu atmosferu na 15. izdanju Hairstyle News Festivala zaslužni su i cijenjeni izlagači renomiranih profesionalnih frizerskih brendova


Hairstyle News sajam je u svom jubilarnom izdanju oduševio mnogobrojne posjetitelje koji su svoj jedinstveni vikend u Zagrebu, u potpunosti posvećen frizerstvu, iskoristili i za upoznavanje s frizerskim novitetima i kupovinom njima najdražih proizvoda. Izlagači su na sajmu predstavili ponudu proizvoda više od 130 profesionalnih frizerskih brendova, a posjetitelji i izlagači iskoristili su i priliku za druženje i održavanje dobrih odnosa. Zahvaljujući brojnim promocijama, mnogi su se u svoje salone vratili s novim asortimanom proizvoda, a s njima su i više nego uspješno zakoračili u sezonu vjenčanja i prvih proljetnih make-overa.

Posjetitelji su se iznimno razveselili jednoj od novosti Hairstyle News Festivala. Riječ je o kuponima s popustima i drugim pogodnostima, a koje su mogli iskoristiti kod izabranih izlagača.

Znamo koliko su sajmovi važni za međusobno upoznavanje distributera i frizera, predstavljanje novih inovativnih proizvoda te održavanje dobrih odnosa s poslovnim partnerima pa stoga ne čudi što su i ove godine izlagači Festivala posjetitelje oduševili svojim pažljivo uređenim štandovima na kojima su blistali frizerski noviteti, a brojni posjetitelji složili su se kako je upravo Hairstyle News sajam jedna od najvažnijih frizerskih stanica za kupovinu proizvoda i upoznavanje s novitetima na tržištu.

Dragi frizeri, vidimo se na 16. izdanju Hairstyle News Festivala!

Hairstyle News nastavlja slaviti sve ono što frizerstvo čini jednim od najdivnijih zanata i to već na 16. izdanju Festivala! Pridružite nam se i sljedeće godine u Plaza Event Centru u Zagrebu! Čeka vas vikend za pamčenje i ne zaboravite: ljubav je u kosi! Dijelite ju s nama, budimo ujedinjeni u stvaranju ljepote!

16. Hairstyle News Festival, 6.-7.4.2019. – Plaza Event Centar, Zagreb