Učitavanje događaja

« Sva događanja

  • Ovo događanje je završilo.

Consultation by Keune

25. 05. 2020. | 10:00 - 26. 05. 2020. | 17:00

Seminar u trajanju od 2 dana daje stilistima sve uvide u alate koji su im potrebni za pružanje konačne konzultacije svim tipovima klijenata. Zajedno radimo na savršenoj analizi boje kože, komunikacijskim tehnikama i pretvaranju nemogućnosti u mogućnosti. Njihovi klijenti će ih cijeniti kao nikad prije! Ovaj trening sadrži sve o konzultacijama, i iskustvu za kupca kad uđe u vaš salon da budete sigurni da napuštaju salon s velikim osmijehom s Keune proizvodima za kućnu upotrebu i novu narudžbu za sljedeći put!

Teme:

  • 1. dan: otkrivamo zajedno koje je vaša osobna zona udobnosti u savjetovanju i promatranju trenutnih trendova. Važnost stvaranja prave atmosfere u vašem salonu i kako uspostaviti taj osobni kontakt sa svojim klijentom. Zajedno treniramo kako postaviti prava pitanja i kako dati pravi savjet da kupci to razumiju i cijene,
  • 2. dan: radimo na razumijevanju boje, oblika lica, tonovima kože, frizure. Da bi vaši savjeti bili potpuni i stručni potrebno je postaviti temelj za cjelovitu osobnu analizu pojedinog klijenta. Također naučite rješavati kontra argumente na vaš savjet. Dajemo praktične savjete o tome kako na pravi način raditi konzultaciju s klijentima. Kako se postaviti kod rasprave o cijeni, usluzi i proizvodu te kako možete pomoći klijentu da donese ispravnu odluku.

Po završetku seminara dobije se certifikat.
Seminar uključuje kavu, vodu, sok, grickalice i tiskani materijal za seminare.

Metoda: Konzultacijski/coaching tip seminara; teorija, savjeti, tips&tricks.
Ciljna skupina: Za frizere s iskustvom 3 god. i više.
Broj sudionika: Do 10.

Detalji

Početak:
25. 05. 2020. | 10:00
Kraj:
26. 05. 2020. | 17:00
Oznake događanja:

Organizator

Keune Akademija
Telefon:
+385 1 659 33 44
E-mail:
Web stranica:
https://www.keune.hr/akademija

Mjesto

Keune Akademija
Gospodarska ulica 21, Donji Stupnik, 10255 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Telefon:
+385 1 659 33 44
Web stranica:
https://www.keune.hr/akademija