Tribu-te show

Fotografije: Tribu-te Show


Godišnji prestižni frizerski show u organizaciji magazina Tribu-te održat će se u nedjelju 16. listopada u kazalištu Novello Theatre u Londonu. Tribu-te show će opet predstaviti, prema riječima organizatora, najbolje frizerske umjetnike na najboljoj pozornici. Petoro međunarodno poznatih frizera pozvano je da u 20 minuta, koliko se daje svakome od njih, pokaže svoju frizersku čaroliju. Kako bi uzbuđenje bilo veće, frizeri su ograničeni na samo dva modela, a sama produkcija održava fokus na frizurama i istinitom frizerskom radu. Nema skrivanja – u središtu pozornosti moraju biti besprijekorni.

 

Tko će sve nastupati na pozornici kazališta Novello Theatre u Londonu?

 

ANGELO SEMINARA
Kao trostruki osvajač titule Britanski frizer godine, Angelo Seminara pomiče granice frizerske kreativnosti. Već je poznato kako ga inspirira priroda pa kod njega možete očekivati prekrasne teksture i detaljne uzorke boja.
Angelo Seminara FB
Angelo Seminara

CHRISTOPHE GAILLET
Klasično obrazovan, Christophe Gaillet polako ali sigurno postaje sinonim za stil francuskog šišanja i za globalnu publiku. Nastup ovog frizera, tradicionalnog u tehnici no avangardnog u viziji, zasigurno nećete htjeti propustiti.
Christophe Gaillet FB
Christophe Gaillet

 

COS SAKKAS
Međunarodni umjetnički direktor pri Toni & Guy, Cos Sakkas, postao je članom Hall of Fame (Britanske frizerske nagrade), nakon što je tri puta osvojio titulu London Hairdresser of the Year. Njegova prisutnost na sceni, energija i inovativan pristup frizerstvu čine ga umjetnikom zadivljujućeg nastupa uživo.
Cos Sakkas

 

JAYNE WILD
Trostruka dobitnica nagrade Australski frizer godine na događaju Hair Expo, Jayne Wild je također vlasnica i direktorica salona Wild Life u Sydneyju. Njezinu karijeru karakterizira iznimna svestranost, od poslova vezanih za editorial i salonske poslove do mnogih putovanja kako bi promovirala visoke standarde svoga zanata.
Wild Life FB
Jayne Wild

 

TIM HARTLEY
Nakon tridesetogodišnjeg iskustva u radu kod Vidala Sassoona, gdje je na vrhuncu karijere imao ulogu međunarodnog kreativnog direktora, Tim Hartley je tu poziciju napustio kako bi se bavio svojim projektima, a sada podučava i i nastupa na najvećim pozornicama diljem svijeta. Njegov strastveni pristup kosi, moderna estetika i tehnička stručnost inspirirali su generacije frizera.
Tim Hartley FBTim Hartley

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK