TRIBU-TE SHOWLondon | 16. 10. 2016.
Fotografije: David Hindley


Tribu-te show je i ove godine pripremio fantastičnu prezentaciju koja je slavila izvrsnost frizerske struke. Pozornica je bila minimalistički opremljena scena londonskog kazališta Novello Theatre, na kojoj je svoje frizersko umijeće predstavilo nekoliko frizerskih legendi.

TRIBU-TE SHOW

Tribu-te show je, u organizaciji Tribu-te magazina, pozvao petero međunarodno poznatih frizera da u 20 minuta na samo dva modela prikažu svoje frizersko umijeće. Ovogodišnje izdanje ove priredbe ostavio je bez daha više od sedamsto frizera iz cijelog svijeta.

Nicky Pope, urednica magazina Tribu-te

Nicky Pope, urednica magazina Tribu-te

„Svake godine ulažemo mnogo rada i entuzijazma u organizaciju ovog događanja. Drago mi je da su nas frizerske legende i ove godine oduševile svojim radom i prikazali nam ljepotu frizerskog svijeta.”

 
 
 
 
 
 
 
 


Tim Hartley

Program je započeo Tim Hartley, frizer koji je inspirirao brojne generacije frizera i koji se na pozornici osjeća kao kod kuće. Fokus njegove prezentacije bio je na teksturi kose dva afro-modela. Na kraju prezentacije njegovi su modeli skinuli perike i tako pokazali i kraće frizure oblikovane u afro-stilu.

 

Cos Sakkas

Sljedeći na redu bio je Cos Sakkas, međunarodni kreativni direktor Toni&Guy akademije. Za svoj prvi nastup na Tribu-te pozornici pripremio je lijepe i odvažne stilove frizura koji su, kako je sam kazao, bili inspirirani osobnošću njegovih modela. Sakkas je potvrdio svoju vještinu i viziju što je oduševljena publika nagradila glasnim pljeskom.

 

Christophe Gaillet

Prvi je put na londonskom Tribu-te Showu nastupio i Christophe Gaillet, koji polako ali sigurno postaje sinonim za francuski stil šišanja. Tijekom nastupa ovaj francuski frizer nije izgovorio ni riječi i tako je u središte pozornosti stavio svoj rad. Njegovi avangardni završni stilovi frizura očarali su publiku u dvorani.

 

Jayne Wild

Jayne Wild, trostruka dobitnica nagrade Australski frizer godine, nastupila je kao jedina ženska predstavnica ove večeri prikazavši na pozornici žensku snagu i moć. Svoje raskošne završne stilove frizura napravila je pomoću pegli i sušila za kosu, a posebnu pažnju privukli su ekstravagantni modni stilovi njezinih modela.

 

Angelo Seminara

Kao posljednji na pozornici je nastupio Angelo Seminara, trostruki osvajač titule Britanskog frizera godine. Publiku je oduševio svojim majstorskim savjetima, prekrasnim teksturama i nijansama kose, kao i avangardnim korištenjem frizerskih ekstenzija. Njegov nastup je i ovog puta prikazao umijeće frizerskog zanata te svjedočio zašto je on jedan od najtraženijih svjetskih frizera.

TRIBU-TE

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK