MORROCANOILFotografije: Top Stil


MORROCANOIL

Žene u Maroku stoljećima koriste arganovo ulje za njegu kose i noktiju, kao i za zaštitu od nepovoljnih vremenskih utjecaja. Zahvaljujući globalizaciji, priča o arganovom ulju se iz Afrike brzo proširila svijetom.


Moroccanoil je stvorio revolucionarnu liniju proizvoda za njegu i oblikovanje kose. A sve je započelo prije desetak godina kada je suvlasnica tvrtke Carmen Tal, tijekom boravka u Izraelu, kupila nekoliko bočica ovog čarobnog ulja. Ulje je počela koristiti u svom frizerskom salonu u Montrealu (Kanada) i bila je istinski zadivljena učinkom tog proizvoda koji je potpuno transformirao kosu. Tal i njezin suprug Ofer kupili su pravo distribucije ovog jedinstvenog proizvoda i uslijedila je revolucija u industriji njege kose. Supružnici Tal stvorili su brand Moroccanoil i u manje od godinu dana svi vrhunski frizerski saloni u Sjevernoj Americi, uključujući Aljasku i Havaje, nudili su Moroccanoil proizvode. Tvrtka danas posluje iz ureda u njujorškom Manhattanu. Posvećenost kvaliteti proizvoda, edukacija te stroga kontrola proizvoda čine Moroccanoil pričom desetljeća u industriji ljepote.

MORROCANOIL

Arganovo ulje branda Moroccanoil pokazalo se kao izvrstan i snažan antioksidans koji štiti od UV zraka, neutralizira slobodne radikale i daje sigurne rezultate. Arganovo ulje sadrži nezasićene masne kiseline i bogato je tokoferolima koji su (poput vitamina E) najjači prirodni antioksidans. Zbog visoke koncentracije antioksidansa, arganovo ulje prirodno obnavlja staničnu strukturu, povećava elastičnost kose te opuštenoj i beživotnoj kosi daje živost i sjaj.

TOP STIL

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK