Londonski tjedan mode bio je spektakularna predstava vodećih svjetskih modnih talenata. Tijekom pet dana održano je mnoštvo revija, instalacija, izložbenih salona, događanja i partija, koje su organizirala neka od najutjecajnijih imena modne industrije. Sassoonov tim je sa zadovoljstvom dvojici modnih dizajnera pružio svoju podršku iza pozornice:

Edeline-Lee-12Edeline Lee | Subota, 15. veljače
Nadahnuće: kolekcija je bila nadahnuta Edelineinim “tinejdžerskim fantazijama o New Yorku”. Kroj je ostao strukturiran i ženstven. Blaga poigravanja kvadratima, krugovima, krivuljama i grafičkim teksturama kolekciji su dodala šarm.

Izgled: čist i moderan; repovi uvijeni u apstraktne petlje nadopunjavali su se s oblicima u kolekciji.

Kako: “Kosa je podijeljena i formiran je gladak središnji dio, a zatim je na vrhu vrata savijena u konjski rep i pričvršćena nevidljivom trakom. Rep je zatim uvrnut i pričvršćen ukosnicom kako bi se dobila “O” petlja. Nekoliko pramenova ostavljeno je da slobodno pada sa strane kako bi se dobio opušteniji izgled”, rekao je Damien Peers, voditelj Sassoonovog tima.

Proizvodi: regenerator Sassoon Professional Halo Hydrate i sprej za kosu Motion Hold

Simon-Gao-3Simon Gao | Utorak, 18. veljače
Nadahnuće: ovu besprijekornu kolekciju stvara sofisticirani spoj finog krojenja kombiniranog s usmjerenim siluetama i profinjenim detaljima.

Izgled: moderna, chic varijacija na temu niskog repa uz suptilne plemenske detalje.

Kako: “Željeli smo da se dojam profinjenih detalja i grafičke estetike nastavi i na frizuru. Kosa je podijeljena u razdjeljku sa strane, koji je došao malo iznad uha. Mali dio je zatim ispleten u pletenicu, što daje modernu notu. Ostatak kose svezan je u niski rep i vezan gumicom za kosu. Kosa je na kraju lagano izvučena kako bi konačni izgled bio opušten i pomalo neuredan”, rekao je Bruce Masefield, voditelj Sassoonovog tima.

Proizvodi: regenerator Sassoon Professional Halo Hydrate, sprej za kosu Motion Hold, šampon Sebastian Drynamic.

Fotografije: ODJ Reynolds

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK