Kolekcija Filler – odraz jednostavnosti i nosivosti

Fotografije: MIČ Styling
Male dvorane i ove su godine rezervirane za seminare look&learn, koji ne samo da donose uvid u kreativne novitete već se fokusiraju i na interese klijenata koji žele kvalitetnu i nadasve održivu frizuru. Izgled effortlessly chick san je većine, no stil je uvijek rezultat vještine, prvenstveno kada je riječ o onom svakodnevnom i atraktivnom.

Predstavljajući kolekciju Filler, tim MIČ Styling, ambasador brenda Paul Mitchell, posvetit će se upravo postizanju toga efektnog i traženog looka. Kolekcija odiše filozofijom renomiranog brenda donoseći svježe ideje za svakodnevni rad u salonu, ali i za inspiraciju za posebne prilike. Nosive frizure mogu uvelike biti i kreativne, a Filler je primjer njihove raznovrsnosti. Osnovan devedesetih godina, MIČ Styling idealan je predstavnik trendova koji se ponovno vraćaju u to doba. „Vraćaju se meke linije, prirodne nijanse i tehnike free hand“, poručuju iz art tima MIČ Styling navodeći glavne odrednice kolekcije, a pozivajući se na kvalitetu i prepoznatljivost brenda Paul Mitchell, koji je pokrovitelj 15. izdanja Hairstyle News Festivala. Osnovana prije više od 30 godina, tvrtka koju su pokrenuli Paul Mitchell i John Paul DeJoria, kontinuirano vlada industrijom ljepote nudeći alate za uspješnu profesionalnu njegu kose i salone. Njihov moto „Želimo rasti i napredovati. Želimo više!“ jasno se iscrtava u kolekciji koja nudi uvid u nosive linije kojima teže i klijenti i profesionalci.
U sklopu Look&learn seminara | 2. dan
Nedjelja, 8. 4. 2018. 12:00 – 13:15  
Ulaznice

MIČ Styling Academy:
Tomaž Turk, Ivan Durdov, Matjaž Okorn, Aska Kajtazović i Borut Novak


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018 7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb