Visionary Award 2016, Alternative Hair Show

Fotografije: Alternative Hair Show


Predsjednik manifestacije Alternative Hair, Anthony Mascolo, pokrenuo je natjecanje mladih globalnih frizerskih nada pod nazivom International Visionary Award kako bi pronašao nove talente, ali isto tako i pružio većem broju frizera diljem svijeta priliku da nastupe na pozornici kao dio manifestacije Alternative Hair Show. Taj veliki frizerski spektakl ima i humanitarnu priču – dobrotvorna zaklada Alternative Hair do danas je prikupila više od 9,5 milijuna funti za istraživanje leukemije kod djece.

Kako kažu organizatori, bio je zaista težak posao odabrati finaliste koji će se pojaviti na pozornici u dvorani Royal Albert Hall u nedjelju 16. listopada 2016. godine. Anthony Mascolo, koji je predvodio panel sudaca, izjavio je: „Svake je godine kvaliteta radova impresivnija, a broj prijava samo se povećava. Bilo je posebno uzbudljivo vidjeti koliko smo puno prijava dobili iz država poput Tajvana, Australije, SAD-a, Rusije kao i skoro svake europske države te, naravno, Velike Britanije.“ Ovogodišnji je International Visionary Award zabilježio neusporedivo velik broj prijava iz više od 50 zemalja u 3 natjecateljske kategorije: Cut & Colour, Avante-Garde i Mens.

Visionary Awards, Finalists

Ove ćemo godine također vidjeti i jednog frizera iz naše regije – Metoda Tasiča iz Slovenije, koji će se natjecati u ovom prestižnom natjecanju Visionary Award u kategoriji Cut & Colour. „Biti jedan od izabranih natjecatelja za Visionary Awards još uvijek nije najveće postignuće u mojoj karijeri, ali me zasigurno motivira za moj profesionalni rad. Ono što očekujem od svoga nastupa na pozornici Visionary Awards novo je iskustvo i upoznavanje novih osoba, a prije svega želim uživati u trenutku. Pripreme za prezentaciju vrlo su intenzivne i počele su odmah nakon što smo saznali da smo u finalu. Moram reći kako je stanje trenutno vrlo užurbano jer pripremamo također i nastup za Slovenski frizerski festival, koji će se održati jedan vikend nakon natjecanja Visionary Awards, i to 23. listopada 2016. Biti jedan od sudionika natjecanja Visionary Awards zasigurno je dokaz kako se naporan rad, konstantna edukacija i vjernost samome sebi uvijek isplate“, kazao je Metod Tasič nakon što je saznao da sudjeluje na natjecanju Visionary Awards.

Metod Tasić, Slovenski frizerski festival

Metod Tasič Foto: Slovenski frizerski festival

Za informacije i ulaznice za ovogodišnji Alternative Hair Show, pod nazivom Odyssey, posjetite http://www.alternativehair.org i Alternative Hair Show FB.

 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK