Aloxxi - kolaz-2

Fotografije: Aloxxi


Aloxxi


Aloxxi ima novi profesionalni RRx tretman u 2 koraka koji jača, štiti i obnavlja slabu i oštećenu kosu. Tretman je osmišljen pomoću napredne tehnologije, sadrži mješavinu peptida, aminokiselina i Color Care kompleksa te kosu štiti od štetnih UVA/UVB zraka. 

Aloxxi

Aloxxi Repair RRx tretman sastoji se od dva koraka. Prvo se nanosi reparativni serum za vraćanje čvrstoće kose koji je štiti od oštećenja i lomova.
Nakon seruma, nanosi se krema, koja osim što hrani suhu, krhku i osjetljivu kosu, vraća joj prirodnu elastičnost i glatkoću. Za nastavak obnavljanja kose kod kuće, Aloxxi nudi kompletnu kolekciju za koju je klinički dokazano da kosu jača za 87%.

Ovaj tretman je jedinstven način za jačanje suhih i lomljivih vlasi te on zaglađuje površinu oštećene kose koja postaje vitalna. 

Hranjivi ekstrakti izolirani iz zrna graška i Gotu Kola ekstrakti, bogati su aminokiselinama koje oštećenoj kosi vraćaju snagu i vlagu. Kamilica i arganovo ulje daju kosi glatkoću i dodatni sjaj, a mješavina aminokiselina i lipida kosu osnažuje, omekšava i obnavlja.